fredag, august 25, 2006

Fritidslek

Vi prøver å bruke fritida her nede til å gjøre mye gøy. Her har du noen eksempler på de siste par ukenes aktiviteter.

Fotballkamp
Til tross for at Kaiserslautern rykket ned i 2. Bundesliga etter forrige sesong, var det over 41.000 tilskuere på tribunen under serieåpningen. Vi var til stede på VM-stadionet, og hadde knallplasser på tredje rad. Men tyskerne har mye å lære seg om administrering og kundeservice; på grunn av megarot i systemet, ble vi stående nesten 2 timer i kø for å få billettene våre, som vi hadde bestilt på Internet, og gikk dermed glipp av nesten hele første omgang. Positivt var det likevel at vi rakk å se Kaiserslautern score hva som skulle bli vinnermålet.

Go-cart
Fart = morro! Ingen tvil om det. Etter å ha blitt utfordret av noen offiserer, stilte vi ivrige til start på bilbanen, som ligger innendørs i et gammelt fabrikkommråde. Det skulle vise seg at jeg ikke var rask nok i dette spillet, og fikk ikke i nærheten av beste rundetid. I tillegg var jeg årsak til frustrasjon, da jeg to runder på rad kjørte ut i en og samme sving. Til mitt eget forsvar må jeg likevel si: Det var ikke bare jeg som kjørte ut i løpet av de 20 minuttene vi var utpå. Mye stygg kjøring førte til full stopp for alle, etterfulgt av skjennepreken fra vakten. Morsomt hadde vi det ihvertfall!

Europa-Park
Det finnes ikke mye jeg synes er gøyere enn å være i store fornøyelsesparker. Som Disney-fan så er Disneyland en soleklar vinner for min del, men jeg er ikke vrang når det gjelder andre parker heller. Europa-Park var velorganisert, ryddig og proft laget og tilfredstilte mine krav. Masse vann-atraksjoner, som gjorde oss klissvåte, samt en helt sinnsyk berg-og-dal-bane, hvor vi oppnådde hele 4G! Prisen på parken var litt stiv, og det sjokkerte oss ikke at man i en tysk park ikke fikk prisreduksjon, selv om vi kom utpå ettermiddagen. Men vi koste oss stort, ingen tvil om det.

3 kommentarer:

Ingar T. Hauge sa...

Go-kart er i hvert fall kjempegøy, det skal være sikkert. Fornøyelsesparker også.

Anonym sa...

Bondesliga, ja... Hehe. Det heter Bundesliga, broder. Bondesliga'n er vel sånn traktorfotball, tror jeg.

Takk for oppdateringa!

Torgeir Hauge sa...

Jeg vet jo det da, Harald. Er ikke helt GRØNN når det gjelder fotball heller... eller?!? :P

Grattis med ny "tv" da!