tirsdag, juli 11, 2006

Klinkekuler og andre duppeditter

"Eg har mista klinkekulå..." synge Sibbe fra Sandnes. Mens jeg derimot - jeg har mista mobilen min. *sukk* Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har tenkt meg dette scenariet, hvor all informasjon om rundt 250 kontakter går tapt.

Over helga er jeg tilbake i Norge, og skal nok få ordnet meg med ny mobil - på samme nummer, selvsagt. Dette er tross alt et nummer jeg har hatt siden 98, og skifter det ikke ut med det første.

Slik er ihvertfall ståa, dersom du lurer på hvorfor Torgeir er blitt så overlegen at han ikke svarer på meldinger lenger. Ønsker du å lette meg for arbeid med å samle sammen numrene igjen? Send meg da gjerne en mail med ditt eget nummer. Enn så lenge, her er mitt tyske mobilnummer. +49 0160-911-59256. Greit å ha kanskje?

4 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

Stakkers liten... Been there, done that.. Det er skikkelig kjipt å måtte starte på nytt igjen med alle nummrene.. Kom hjem fra London i dag, og reiser til Berlin på Mandag.. Synd du ikke er i Tyskland da!:-)

totliii sa...

eg la ijenn tillefonen min i london eg. men kontaktlistå kom seg fort opp ijenn, å nå e dårr kje så mången mobilnommer eg aldri broke lenger.

sibbe har kje mista klinkekulå. an har mussta na. så tenk! Ü

Anonym sa...

Mobilen er funnet :)
Hvis du bare rydder litt etter deg så dukker alt opp

Sjanten

totliii sa...

neida, så du får kosa deg i tyskland då.