torsdag, mars 29, 2007

Jeg; en FrPer?

Jeg ble rystet! ;) Så på nyheter en dag, og fant meg selv sittende og nikke meg enig i uttalelser fra - hold deg fast - Siv Jensen!

Saken var OL-søknaden som alle krangler om. (Det høres virkelig ut som om vi allerede har fått OL 2018, og at vi nå bare må bestemme oss for hvor vi vil legge det. Ehm... ja...). Ihvertfall: Ho Siv mener vi ikke bør søke i det hele tatt. Argumentene hennes var at vi sliter med resursfordelingene på flere plan her i Norge; eldreomsorg, skole, veier osv osv. Men når det blir snakk om å bruke 9,3 milliarder skattekroner på et sportsarrangement (som garantert ikke kommer til å gå med overskudd), da har plutselig politikerne penger i flust. Det er virkelig noe som skurrer.

Jeg skjønner at det vil være en god måte å markedsføre norske fjell og fjorder, troll og hulder, snø og vakre mennesker på, men seriøst; det må vel finnes billigere måte å lage reklame på?

Jeg er ikke motstander av OL i seg selv. Det er både gøy og bra og binder nasjoner sammen. Men kanskje ressursbruken og det kommerse har tatt litt overhånd?!? Jeg tror ihvertfall, sammen med Siv, at det finnes bedre - mye bedre - ting å bruke penger på.

Jeg er altså rystet (fint ord! ;) hehe), men kanskje egentlig mest fordi jeg sa meg enig med FrP.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!=) For å kommentere innlegget også, ikkje bare sei hei, så må eg sei meg heilt eninge i Siv Jensen eg og. Men antakelig bare i denne saken. Ellers så ville eg bare sei at eg rydda i ting å tang..Å fant ut at eg er ein dårleg lånar. Eg skuldar deg ei bok. Du veit nok kvifor ei. Skal poste den og kompensasjon for tort å svie så fort som råd (viss eg finn adressa di da). Ha ei skikkelig fine påskehøgtid! =)

Johanne Pauline sa...

Du din frp'er! :p

Ingar T. Hauge sa...

Aah, hvilken smerte, dog er det slikt som skjer innimellom.

Vel fremme i Japan, etter litt trøblete tur.

Daniel sa...

Torgeir Hauge!
Jeg vet ikke helt hva jeg skal si til denne saken, men at Siv Jensen har et poeng skal jeg ikke stikke under en stol. Men at ho ellers er stokk dum, ja det er sant. Men jeg vil nok ikke påstå at du kan kalle deg er frp-er for å være eing en sak. Dessuten bør du ikke være frp-er..
Nei hold deg til de andre partiene.. Bare spør Johanne....!! Ho digge politikk..
God påske!