lørdag, mars 24, 2007

Mine tikken-ting

Det herjer og går, denne tikken-greia her i bloggeverdenen. Jeg får gjøre min plikt, og ramse opp mine 6 ting som folk (kanskje) ikke vet om meg:

1)Ordensansen min har ingen grenser. Til og med plastposene mine (sånne butikk-poser til å ha i søppelbøtten) er det system i... jeg knytter dem slik at de blir lettere å få tak i når jeg stikker hånden inn i skapet under vasken.

2)Jeg snorker. (Kanskje ikke noen hemmelighet for de som har delt rom meg meg på leir og korhelger, men men...)

3)Jeg misliker sterkt kjedemail og gjør-dette-du-og... sånn som denne bloggetikken. (Takk skal du ha, Totli...) :P

4)Noe av det mest romantiske jeg vet er stjernehimmel.

5)Jeg har fremdeles ikke bodd lenger i Norge enn jeg har utenfor.

6)Det beste jeg vet å ha på mammas nybakte brød er; smør, brunost og honning. Det er FESTmåltid det!

Fornøyd folkens? Noen som visste alt dette? Jaja... jeg får tikke noen jeg og da. Men før jeg gjør det, vil jeg bare beklage at dere er de "utvalgte". Altså: Ingar, Alfred Georg, Johanne Pauline, Silje, Margrete og Sveinung "har an". (Blir spennende å se hvem som faktisk gidder...).

Her er forresten reglene for bloggetikken: Bloggere som blir tatt må skrive seks rare ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som "har an", og lister navnene deres. Etter at detet er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.

3 kommentarer:

totliii sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
totliii sa...

storveies, torgis!! å versego!

du klarte endeligt å legga ijenn kommentar te meg og... ikkje verst barra d! kin vett; jedna eg plutseligt får ein link og snart?! ska vel kje venta for møkje...

fred i heimen!

Johanne Pauline sa...

Takk! (P.S. Eg gadd faktisk:p)