søndag, oktober 21, 2007

Eirik Blodøks - en cowboy?


Jeg har vært på seminar med jobben. De delte avdelinga inn i to, og vi var første pulje. 25 menn og kvinner på tur, med alt dekket. Vi fløy til Stavanger, og hadde to dager på Eirik Blodøks konferansesenter på Tau i Ryfylke. Flott plass, deilig badestamp, god mat og drikke og i det hele tatt en kjekk tur.

Vi hadde masse samtaler - der sjefene våre sa hva de tenkte, og vi også fikk slippe til med våre erfaringer, gleder og frustrasjoner i arbeidet. Dessuten hadde vi besøk av bedriftspsykologen vår, som hadde noen interessante foredrag om suksess - hva det egentlig er, og hvilke bedrifter som faktisk klarer å oppnå det.

Det ble mye sosialt også. Med åpen bar ble det etter hvert større og større sprik mellom flertallet som drikker, og vi 2 som ikke gjør det. Men lenge klarte vi å ha det gøy sammen.

Blant annet ble vi plutselig kommandert ut på plassen, hvor to damer fra Stavanger Linedanceklubb stod klar for å gi oss en innføring i disse hopla-trinnene. Alle fikk utdelt cowboyhatter, og så satte en i gang. Slike ting som linedance blir bare teit dersom man ikke bestemmer seg for å bli med for fullt. Derfor: Jeg kasta meg inn i leken, og hadde det kjempemorsomt! :)

En demper på festlighetene ble det jo likevel for min del, siden Johanne reiste fra Oslo til Kenya natt til fredag. Snakka siste gang med ho på telefonen før ho satte seg i flyet kl halv 6, og det var ganske hardt å si farvel... for nå. Nå teller jeg bare ned dagene - som du kan se i telleverket til høyre, under profilen min.

Ja, og ellers går dagene. Ingar har vært hjemmom på "ferie" (skriveuke, heter det visst), men jeg jobbet jo en del, så det ble litt begrensa med sosialiteter. Imidlertid var det jo greit å ha noen i huset. Nå er han uansett reist, og det går greit det og.

Det er snart jul! :)

5 kommentarer:

totliii sa...

eg og gleda meg te jul! av heilt andre årsaker enn deg såklart, men dog. jul blir bra!

Torgeir Hauge sa...

Bare for å ha sagt det, så glede eg meg te masse med jul og førjula. Blant annet glede eg meg te å kunne ete et par pinnekjøtt-middager før eg reise sørøve... :)

Vibeke sa...

jula blir ikkje den samme då.. eg vil te mombasa.. ååh!

Johanne Pauline sa...

Kjekt aa hoere kossen det var den helgen! Morsomt bilde..

Helt enig, det e snart jul!

Og saa maa du sjekke min oppdaterte bilde-blogg!

agk sa...

Linedancing er gøy :D
Alt vel ellers, Toggi?