fredag, september 12, 2008

Flott septembervær i Bergen

Det er litt dårlig med oppdateringer her på bloggen for tida. Det er kanskje flere grunner til det, men først og fremst er det fordi hverdagen er så travel. Og en travel hverdag er ikke alltid like spennende å høre om.

Men utenom jobb driver vi og planlegger bryllup for fult nå. Vi har fått kirke og prest den 31. desember 2008, og er snart i havn med selskapslokale. Johanne Pauline har dessuten kjøpt drømme-brudekjolen, og jobber ihverdig med invitasjonene. Mange store og små ting skal ordnes, og tankene våre kretser nok en del rundt disse tingene for tida.

Det er mye penger som går ut, og mer skal det nok gå. Heldigvis har vi begge foreldre som bidrar stort både praktisk og økonomisk. Å planlegge bryllup er jo gøy, selv om vi av og til trenger å minne hverandre på det. Hvis ikke kan det ende opp med å bli kun stress.

Sånn ellers, så er det fantastisk høstvær i Bergen. Det har vært så lite regn de siste månedene at jeg begynner å lure på om klimaendringene og den globale oppvarminga kanskje bringer noe godt med seg til Vestlandet..?! Vi får i hvert fall prøve å nyte det så lenge det varer. Og så satser vi på at vinterværet blir like flott. Spesielt på nyttårsaften.

1 kommentar:

Ingar T. Hauge sa...

Noe er definitivt feil. For her i Oslo er det grått, vått og av og til også direkte kaldt, som idag. Men når alt kommer til alt er det kanskje like greit, for da blir det "lettere" å sitte og skrive oppgave.