fredag, november 14, 2008

Heiane!! Over toppen, altså...

Lenge siden sist nå. Det går stort sett i det samme... Men av og til skjer det ting som bryter med hverdagsmønsteret. Og noen ganger tar det helt av... :)

I går kveld var Johanne og jeg sammen med mamma og pappa på konsert med David Phelps. Amerikansk, kristen pop-artist. Kanskje verdens lyseste tenor? Jeg vet ikke, men det er i hvert fall det sykeste jeg har hørt.

Har lenge likt fyren. Å gå på konsert med han var derfor en gammel drøm som gikk i oppfyllelse. Og forventningene var skyhøye. Men likevel - jeg ble ikke skuffet! For hver sang toppet han seg selv... gang etter gang etter gang. Mer er det ikke å si!

Dette lever jeg en stund på.
Bildet har jeg forresten rappa fra Vibeke.

7 kommentarer:

Vibeke sa...

Heiane for et fint bilde! Lure på kem som har tatt da.. :)
Fyttigrisen for ein mann! He's awesome..

totliii sa...

eg hadde saaaaaaaa lyst aa vara der!
men eg e i york eg. paa obligatorisk studietur. d passte jo fint! typisk...

Ingar T. Hauge sa...

Det må ha vært bra? Kan du nevne noen sanger han hadde på programmet? Skulle gjerne likt å høre ham synge Nessun Dorma, operaarien som han har på det nyeste albumet.

Torgeir Hauge sa...

Vibeke: Finnes ikkje ord! :) Kult bilde, forresten.

Tone Iren: Det va dumt du gjekk glipp av han, men kanskje det blir fleire anledninger? Trur han likte seg i Norge. :)

Og Ingar: Han sang ALLE slagerne sine... fra tidlige plater og alt. Eg komme ikkje på nåken sanger eg savna. Og ja, Nessun Dorma sang han - å du hendelse! Det va nesten det flotteste, trur eg.

Eirik Brekke Hauge sa...

Den konserten han hadde her i Haugesund va UTROLIG BRA :D
Kjekt å se at dåkke der oppe o fekk ein go konsert :P
Det va faktisk folk her som reiste opp te bergen for å gå på konserten der ette at de hadde hørt han her. Eg o skolle egentlig varr me, men fekk ikkje lov :(

Berit sa...

Flott konsert i Haugesund også. Fantastisk stemme. Fine tekstar. Stor opplevelse. Hadde min første "opplevelse" med David Phelps i Bill Gaither Atlanta Homecoming - sangen "Jesus saves".
Lukke til med bryllups-førebuingar! Gler oss veldig!!
Tante Berit og co.

Anonym sa...

ma sjekke:)