tirsdag, november 25, 2008

Kom, kom, kom!

I år har konserten fått navnet "Kimer i klokker". Seraf følger opp tradisjonen, selv om vi i år må være i en annen kirke enn tidligere.

Det blir skikkelig julestemning, så jeg håper du tar med deg alle vennene dine og kommer. Du kan velge mellom lørdag 6. og søndag 7. desember. Stedet er Centralkirken, like ved Fløibanen.

Prisen er egentlig 150 kroner, men jeg har billetter til 120. Så ta kontakt.

Kikk gjerne innom Seraf sin hjemmeside også.

9 kommentarer:

lene sa...

åå, eg vil. Såg plakat på psykologisk fakultet faktisk. ;)

Men eg kan ikkje.... :(

Torgeir Hauge sa...

Ingelin Birkeland (styreleder) er nok den som har hengt opp der. :) Hun går siste året... Veldig dumt du ikkje kan komme. Du kan jo anbefale andre å gjør det likevel?!? ;)

Vibeke sa...

Eg kjem:) Men eg har ikkje fått med meg noken endå..

Anonym sa...

Heisann! Fin plakat! Skulle gjerne fått det med meg, men det er litt vrient. Jeg planlegger å være i Oslo de dagene, og jeg regner med at det er uaktuelt å flytte konsertene dit.

Så tenke jeg at jeg skulle være litt kranglete: Den salmen dere alluderer til heter strengt tatt "Kimer, I klokker!" Dette er såpass gammelmodig norsk at "I" er pronomen og ikke preposisjon, og "kimer" er en imperativ-form (tror jeg det må være...) i flertall eller noe. I mer moderne språkdrakt heter salmen "Kim, alle klokker!", noe som da betyr det samme.

Men det er selvsagt koselig når det kimer i klokker. Og jeg vil tro at 99 % av alle som ser plakaten synes "Kimer i klokker" gir mye mer mening enn "Kimer, I klokker!" Kanskje dere gjorde det med hensikt også, for alt jeg vet. I så fall vil jeg være den første til å gratulere Seraf med tidenes mest avanserte julekonsertplakatordspill. :-D

Sånn, på tide å nerde et annet sted.

Anonym sa...

Forresten, siden jeg er i det pirkete hjørnet: "Seraf sin hjemmesiden"???

Det minner meg om et skilt jeg så i Oslo i hine hårde(?) dage: "Kurdernes huset".

Torgeir Hauge sa...

Hehehe... har fått noen reaksjoner på den tittelen ja. Davy Wathne, blant annet... han mente dette var helt horibelt. Men det mener han jo om det meste.

Men ja, det har egentlig vært helt bevisst at vi/jeg gjorde det slik. Inne i programheftet vil det stå at selve sangen heter "Kimer, I klokker", mens konserten altså heter "Kimer i klokker". Et ordspill, som du sier... men tydeligvis ikke godt nok gjennomført. :)

Skriveleifen er fikset! ;) Takk for tilbakemelding.

Anonym sa...

Oppklarende. Jeg antar at Davy "raste" mot "skandalen", ja. ;-)

Jeg har forresten tagget deg. Sjekk http://haraldhauge.wordpress.com/2008/12/04/om-meg-i-punktlisteform/

Vibeke sa...

På tide med litt oppdatering snart? E det ingenting spesielt som har skjedd sia sist du oppdaterte..?

:)

Anonym sa...

Enig med Vibeke: Vi savner oppdateringer her. Du har jo faktisk endret sivil status siden sist. Jeg vil anta at det sorterer under "liv og tanker"? ;-)