lørdag, april 23, 2005

Mer om meg og mitt

Det er altså jeg som er Torgeir. Bilde må nok komme senere, av den grunn at jeg sitter på jobb - og ikke har bildemateriale liggende på pc-en her.

Jobben min består av å være journalist i en liten lokalradio i Bergen, ved navn Kystradioen. Men i bunn og grunn er jeg fremdeles student. Etter to år på Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiandsand bestemte jeg meg for å ta et år med Interkulturell Forståelse ved Norsk Lærerakademi (NLA) her i Bergen.

Studiet her har sendt meg ut i verden, og jeg ankom norsk jord igjen for kun en uke siden, etter 6 uker på reisefot. NLAs administrasjon og Lånekassens penger bragte meg til Kina og Japan. En utrolig reise, som min gode venn Turid har beskrevet godt underveis.

Nå, vel tilbake, går livet ut på oppgaveskriving om misjonsstrategi i Japan etter 2. verdenskrig samt, etter hvert, lesing til eksamen som går av stabelen 27. mai (såvidt jeg vet...).

Livet mitt består av mye mer enn overnevnt, men dette var en røff og kort innføring. Kommentarer mottas selvsagt med stor jubel og begestring.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei Torgeir!! Konge å sjå at du og he fått deg heimasia:0) Vårt kjære pannekakehus he også fått seg heimasia, du må nok ta deg turen inn å sjå. www.pannekakehuset.blogspot.com!!!
Ønske deg ei alletiders helg!!! Me savne deg her i Kristiansand:0)

Anonym sa...

Hallo.. Kjekke sia detta her du=).. får snax seinare.. Må ned å spisa nå

Anonym sa...

Velkommen til bloggens verden. Se mer på www.cbjoerke.com

agk sa...

Velkommen i bloggernes verden, Torgeir! Greit å få en oppdatering i hva du driver med så jeg slipper å stille alle standardspørsmålen når vi prates, og isteden kan lære nye og interessante ting ;)
Støtter forøvrig Dorthea i at du er savnet i Sørlandsmetropolen...
Anbefaler et besøk i ny og ne på agklausen.blogspot.com for å få tilsvarende oppdateringer om mitt særs interessanet liv

Anonym sa...

Hallaisen TorGay!! maa berre sei at eg e blitt ein rakkar paa spisepinna eg og.... ehmmm... Me snakkas i BÆRGEN snart du!! imens får du berre fortsetta og utfolda deg!! ciao!