fredag, mai 20, 2005

Sulten eller mett? Tørst eller... eller hva?

Mine venner fra Kristiansand, Christian Bjørke og Per Øyvind Fange, har på hver sine bloggesider gående givende diskusjoner rundt vårt språg. Det er absolutt verdt å ta seg en tur innom for å stemme på vårt kjedeligste ord, samt å diskutere hva det heter når en ikke lenger er tørst. - Det motsatte av "sulten" er "mett" - men hva er det motsatte av "tørst"? spør Per Øyvind. Ta del, ta del, kjære leser - og vær med på å utvikle den neste generasjons norske språk!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for glimrende reklame på siden din, Torgeir.

Anonym sa...

Ditto.

aashilda sa...

Dette har eientlig ikkje noko med språkdiskusjonar å gjere,men eg kom innpå sida di via link på Silje si side, og eg les at du rakkar ned på kanal24, og det likar eg ikkje!!! Eg har sjølv vore å besøkt søstra mi i studioet deiras, og eg likar kanalen!!!

Det var igrunnen berre det eg skulle sei! Me snakkast no kanskje ein gong...
Frå Åshild på Kongshaug, som har søster som jobbar i kanal24, og som likar å feire nyttår hos Silje...

aashilda sa...

Okei då, eg skal trekka det litt tilbake. Så lenge du aldri offentlig seier noko stygt om søstra mi (noko eg aldri har høyrt deg gjera) på kanal24, så kan eg vera enig i at det har ein litt merkelig form for nyhetsoppdatering der, ja! Og eg har igrunnen aldri sett deg skriva noko anna stygt om kanalen heller, så; unnskyld!

Ellers så tenkte eg at eg skulle ta med noko fint om sida di i det forrige innlegget mitt, men det passte liksom ikkje heilt inn i den samanhengen... Eg trur du er ein bra journalist, for eg likte å lesa innlegga dine :)

Anonym sa...

Full, kanskje?

...motsatt av tørst, altså...

Anonym sa...

utørst er ordet;) Tørst-utørst. sulten-mett...:)