onsdag, april 05, 2006

"Han bare reiste sin vei..."


Uff ja... Dermed har min medsoldat og medsammensvoren gjennom de siste 4 månedene reist hjem til Norge for å dimme. Heismontør, RVer og vaskeekte Indre Agder-mann Jarl Omestad; Du vil bli savnet mycket her nede. Det skal være sikkert. Takk for mange kuule opplevelser i vinter. Vi snakkes plutselig. :)

7 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

stilig uniform! ;)

Torgeir Hauge sa...

Ikke sant? ;) Vi har sånne, men bruker de ikke så ofte. Bruker mest den grønne, for der er det ikke skjorter som må strykes så ofte! hihi.

Liv Iren og Håkon sa...

Sånn blir det når man ike har noen "mamma" i nærheten. Da blir det vel letteste utvei! Selv om jeg synes at det "praktiske" må vike for det "estetiske"! ;-)

agk sa...

Forskjell på parade og hverdag. Trenger ikke se så fjong ut i vanlig tjeneste ;)

Søtter deg fullt ut, Hauge. Men noen klarer jo å se bra ut uansett åssen uniform de går i. Som meg ;)

silje sa...

Tror du han var medlem i Indre Agder Råneklubb?

Ingar T. Hauge sa...

Har RV'ere lov til å tjenestegjøre i Militæret? Det kan bli farlig ved en væpnet revolusjon...

Anonym sa...

Haha, her føler jeg at jeg er tvungen til å inn å forsvare meg og mine synspunkter! Seff går det an å være venstreradikal og i forsvaret. Man er ikke særlig oppdatert hvis man fremdeles kobler RV og væpna revolusjon. Det er bare en påstand og noe oppgulp fra høyresiden. Spør du om en RV'er passer særlig bra i forsvaret er svaret NEI. Det meste strider imot de røde verdier. Så det kunne ofte dukke opp noen heftige diskusjoner. De fleste i forvaret er høyrefolk og fulle av markedsliberalistisk bullshit! Spesielt en viss sersjant jeg jobbet på kontor med.hehe. Skulle gjerne sett en revolusjon i Norge iform av store politiske omveltninger, men ikke med et væpnet statskupp. Det er en tanke som hører 70-tallet til.
Og jeg er ikke med i noe føkkings
råneklubb heller!! Gud forby!
Anyway: Tusen takk for fagre ord og flott bilde, Torgeir. Misunner deg som fortsatt har noen flotte måneder foran deg der nede. Ramstein rocks!! Håper det blir en liten visitt til sommeren.
Torgeir: Vi snakkes og lykke til!
Ingar: Get real!