søndag, juni 11, 2006

Oh dear, I dared to hit a deer

Klokken var kun få minutter før seks denne søndagsmorgenen, da et hjortedyr plutselig sprang ut forran bilen min på Autobanen. Å treffe noe som helst i 180 km/t gir en hjertebank - og det blir ikke bedre av at jeg ikke hadde mulighet til å stanse for å se hvordan det gikk med dyret.

Ja, det er lenge siden jeg har skrevet sist. Så hva har jeg bedrevet, forruten å kjøre ned søte, uskyldige Bambier? Ikke så mye, for å være ærlig.

Barneselskap
Forrige helg var hele det norske samfunnet her nede samlet for å feire 3 årsdagen til den vesle engelen Sanne. Mamman til jubilanten er utdannet kokk, og grillmaten som ble servert var helt fabelaktig. Bursdagsbarnet selv koste seg med ny, rosa, snakkende sykkel og andre store presanger, mens presangen fra meg og Lars kommer kanskje mer til sin rett senere, når oppstyret har lagt seg. Vi hadde innsikt nok til å vite at Barbie er gøy for små prinsesser. Og Barbie må jo alltid ha en Ken også! ;)

Jobb
Ja, det har blitt for mye i det siste. Med kun meg og Lars på jobb, når man egentlig skal være 14, har gitt oss lite pusterom inn i mellom slagene. 17 timer er det lengste vi begge har jobba på et døgn. Og dagen etterpå var det 12 timer... så ja, det sier vel sitt. Mye golf i finværet har det ikke blitt, og heller ikke så mange andre anledninger til å nyte sola.

Navigator 5
Må bare nevne siste innkjøp: GPS-systemet Navigator 5, med kart over de fleste vest-europeiske land og byer. Har blant annet funnet broderens hus på Røros. :) Er samme system vi bruker på jobb, så jeg vet jeg blir fornøyd. Og med dollar-kursen vi har nå, så ble sulamitten ganske så rimelig. Herlig! :)

3 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

okey, nr.1: FYYYY! Kjøre ned søte små bambier!? Ikke bra!
nr. 2: Hvis jeg ikke tar HELT feil, så er faktisk Barbie og Ken skilt. Tror til og med hun har funnet seg en annen (Kyle, eller noe i den dur). Så det kan hende du skaper litt intriger der..
nr.3: Du får se frem mot ferie da!
nr.4: Gratulerer med innkjøpet. At dollarkursen var lav, kunne jeg se på mengden med ting min søster hadde med seg hjem fra USA nettopp..

totliii sa...

haha... d e meg d! "Oh dear" altså. d e meg.

silje sa...

...ein snakkande sykkel? what?