mandag, mai 29, 2006

Snartur til Köln

Vi måtte bare bort litt... Det tar på å være 4 sjåfører på jobb, når man egentlig skal være 14. Så; For å ikke være innen rekkevidde for siste-liten jobboppdrag, dro jeg og Lars til Köln fra lørdag til søndag. Bodde på fint hotell, spiste god mat, så den gedigne Kölner-domen (helt fantastisk byggverk!), shoppa klær og sko og fikk dessuten testa utelivet i denne storbyen. Köln er Tysklands fjerde største by, med rundt 1 million innbyggere.

På veien hjem igjen, tok vi av fra Autobanen, og kjørte sørover langs Mosel-elven. Helt utrolig nydelig landskap, med masse små-dorfer rundt omkring, de fleste med egen gammel borg og kirke. Fantasien løper løpsk når en kommer til slike eventyr-steder. Det var nesten så vi kunne se en ridder i sort bekjempe den store, farlige dragen oppe i fjellskråningen.

Men i dag har virkeligheten innhentet meg igjen! ;)

8 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

Hørtes fint ut.. Synd at riddere er "utdødd" da. Kunne trengt en sånn av og til.

Anonym sa...

Artig å være tilbake på gamle stier? Ah... sommeren '96, det var tider det...

Ingar T. Hauge sa...

Møtte du The Black Knight (uten armer og bein)? Eller Ni-ridderne? Kunne være at de hadde forvilla seg ned fra England til Tyskland...

Anonym sa...

Hei Torgeir! Er Moseldalen langt unna der du er? Jeg skal ned der og sykle litt 21-25. juni... :)

Sveinung sa...

Besøkte dere Cochem, eller? Hadde et tysk prosjekt om det en gang.. Ligger langs Mosel-elven, så vidt jeg husk0

Torgeir Hauge sa...

Jepp, vi kjørte gjennom Cochem, og snakka faktisk om at det var en fantasisk plass, som vi må reise på en rolig helgetur til.

Torgeir Hauge sa...

Og Berit: Vi bor nesten i Mosel-dalen vi. En halvtime-time å kjøre. :) Så stikk gjerne innom!

Anonym sa...

hei igjen torgeir. Jeg så ikke den meldingen din før nå. så det var kanskje litt dumt. men vi hadde en fin tur. Og vi var også i Cochem! Vi var tilogmed på omvisning i borgen der. fint sted ja!