søndag, oktober 29, 2006

Kanskje en blåmandag?

For ei helg. Jeg har fått hvilt meg og hatt det koselig en del, samtidig som jeg har gjort "min plikt" under søndagssendinga i Kystradioen.

Fredag tok vi en skikkelig rolig kveld, hvor det ble laget en god middag og filmen på programmet var "Walk The Line" - om Johnny Cash' liv. Veldig bra film, og en herlig, avslappende kveld.

Lørdagen hadde jeg fri, og fikk gjort mye i huset. Det er merkelig (og ikke så mandig, jeg vet det), men jeg trives virkelig godt de dagene jeg får gjort en del husarbeid. Det er liksom så konkret. Jeg sov lenge (HERLIG!), og spiste en god brunch, og nøt virkelig tida alene. På kvelden var det Lovsangsfest i Norkirka, hvor jeg var med og sang. Det varte i 3 timer, og var virkelig en flott (dog slitsom) opplevelse.

Og i dag, søndag, måtte jeg opp klokken 7. Det var godt vi hadde stilt klokka i natt, slik at det faktisk ble en time seinere i hodet mitt, men likevel var det hardt. Jeg hadde nemlig sending inne i Kystradioen, mellom klokk 10 og 14. Så var det hjem, og slappe av litt i sofaen, samt å spise noen stykker pizza, før jeg dro til Kleppe Bedehus, hvor jeg skulle spille til allsangen og synge et par sanger alene. Det førstnevnte gikk ikke så bra, mens synginga gikk ganske ok. Det var et bra møte.

En god helg med andre ord, men akk så altfor kort! En lang langhelg hadde vært godt nå. Så vi får se da, om morgendagen blir en riktig blåmandag...!?!

3 kommentarer:

totliii sa...

lenge leve blåmandag. H-virkelig. Ü ska kje liksom sjornalistar konna rettskriving da?! tihi!
eg e klar for spelekvell på ask kati så helst hvis du lurte. men de lurte du jedna ikkje på. ikkje vett eg.
shalom!

Liv Iren og Håkon sa...

jeg skulle egentlig på lovsangskveld i norkirken jeg og.. men ingen ville være med meg, så det ble johanneskirken i stedet med påfølgende kafe i salem. Satt i salem til bordene ble klappet sammen rundt oss og lysene ble slått av. Hint til at vi skulle forlate åstedet kanskje? Høres ut som om dere ha hatt en fin helg iallefall! Jeg stod opp en time tidligere enn jeg måtte i dag.. jeg hadde GLEMT å stille klokken min jeg.. arrghh

Torgeir Hauge sa...

Legg merke til, Totli, at jeg skriver det rett to ganger, og feil en gang. Vi som journalister er muligens de som produserer flest trykkleifer av alle... er det fordi vi er så ivrige og har det litt travelt med å bli ferdige, kanskje? Nå har jeg ihvertfall rettet opp den ENE feilen! :P