fredag, november 24, 2006

Litt fort i svingene


Plutselig skjer det... jeg skifter jobb. Fra å være annonseselger i Dagen, blir min arbeidsplass fra neste uke i teknisk avdeling i TV2.

Dette er ikke en stilling som er lyst ut (og det er timebasert, uvisst hvor stor egentlig), men Turid tipsa meg om at det var noe omorganisering på gang da jeg var på kafé med ho forrige torsdag.

Allerede denne uka begynte det å skje ting. Onsdag kveld ringte teknisk sjef og sa at de helst ville ha ei jente inn i jobben, og at han hadde et intervju torsdag morgen. "Kan ikke jeg og komme, bare for å treffe deg?" spurte jeg frimodig. Njoda... det kunne forsåvidt være greit det. Så i går (torsdag) var jeg innom, og vi hadde en kjempegrei prat. Og i dag tidlig ringte han, og sa: "Torgeir, eg går for deg!". Helst allerede på mandag, sa han. Gi meg tid til tirsdag, sa jeg. Og slik blir det.

Så nå er jeg løst fra kontrakten her i Dagen. Litt uggen følelse å bare forlate de sånn, men sjefen her har vært utrolig forståelsesfull og imøtekommende. Det har rett og slett ikke gått så bra i denne jobben. Jeg føler jeg har mislykkes, og det er ikke noen gøy å gå rundt slik.

Jeg har lufta tanker om å skifte jobb for noen venner, og Silje skrev en melding til meg en dag, hvor det stod: "E ikkje alle ting alle passer til, og då må en jo nødvendigvis finne ut det ved å prøve. Tenk heller at du prøvde, framfor at du slutta!". Takk til dere som har giddet å høre på meg klage.

Jeg får, som alltid, en assosiasjon til Friends. Og selv om Chandler egentlig prater om å ikke lykkes i kjærlighet (noe jeg overhodet ikke har problemer med), så er det et kult sitat:

Chandler: "So, you're saying I'm not gonna loose her?"
Rachel: "No Chandler! You're not a total looser!"

*Kremt* Jeg jobber i TV2! :)

8 kommentarer:

Kamaget sa...

SÅ KULT!!!!! spennede:-D happpy for u

Anonym sa...

"Onsdag kveld ringte teknisk sjef og sa at de helst ville ha ei jente inn i jobben".. så.. dei fekk på en måte viljen sin? :)

Gralla med nye jobb! flottings! komme du på rulleteksten i programmer?

totliii sa...

hipphipphurra for deg! godt nytt år!

Anonym sa...

åhr TENK hvis du kommer på rulletekster - eller enda bedre; tenk hvis det er du som SKRIVER rulletekstene! ;)

Torgeir Hauge sa...

Eg verken komme på eller skrive rulletekst i den jobben eg nå først går inn i. :) Men det e liksom ikkje DET som e det viktigaste for meg da.

aashilda sa...

Lovely! Og så tv2 då, gitt :D Gratulera rettogslett! Herlig at det ser ut som at du har det bra og, forresten!! :)

Margrete sa...

Konge me nye jobb i tv2 dah!!!! Grattulera:)

Anonym sa...

Gratulerer! Vel fortjent! Hb du trives i denne :o)