søndag, november 19, 2006

Nok ei helg er forbi-bi-bi

Jaja... har vært ganske hektisk helg, men samtidig har jeg fått en kveld hjemme i ro og mak. Er ikke bare-bare det. Siden Johanne har vært fadder i barnedåp til sin nyfødte niese i Stavanger denne helga, så har det vært helt greit å ha litt å gjøre på.

Fredag var jeg innom Kystradioen etter jobb, fordi jeg skulle ha helgesending, og måtte snakke med redaktør Vigleik om ting rundt det. Men jeg ble ikke lenge, for kvelden var duket for Japantreff - "Tanoshii-kiai!" - hjemme hos Magne. Der ble det gooood japansk mat, og masse prating på det japanske språk. Veldig koselig, selv om jeg var sliten og dro hjem allerede i halv ti-tida.

Lørdag stilte jeg opp som journalist under sermonien ved Askøybrua. Ja, NÅ er brua gratis, etter at pendlerne har betalt 1,2 MILLIARDER KRONER, helt fra 1984 til i år. Det er MYE penger det, og det er ikke rart vi jubler. Jeg tok de opptak jeg skulle, og dro deretter inn i radioen hvor jeg satt og redigerte, mens 381 lyn slo ned på Vestlandet i løpet av 20 timer. Kun en gang gikk strømmen, så jeg fikk redigert så godt som ferdig.

Jeg hadde det travelt, for Seraf skulle synge på Aksjon Håp i Johanneskirken, og lydlprøven nærmet seg. Alt klaffet, så jeg rakk det jeg skulle, og mellom lydprøve og konsert så var vi ute og spiste pizza - på korets regning! :) Konserten var også flott - selv om den varte i 3 timer!

Og i dag (søndag) måtte jeg tidlig opp, fordi jeg skulle ha sending i radioen. Det var tungt, men sendinga gikk greit, og når jeg var hjemme klokken 2, så hadde jeg fri resten av dagen. Godt å få slappet litt av!

Og i morgen er det mandag. Noen lyspunkt finnes imidlertid...

6 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

Søsteren min spilte i bro-korpset og sa hun hadde sett deg med "blokken din" og trodde du skulle skrive en reportasje.. Det trodde ikke jeg, men da hadde hun visst rett likevel! Jeg var i Norkirken i dag faktisk! Aldri vært der før, men i dag fikk vi dradd oss dit..Varmt, koslig og avslappende.
Lang-distanse er ikke noe kjekt! (selv om Kongshaug ikke er SÅ langt vekke..)

Sveinung sa...

Slo det virkelig ned så mange steder? Har faktisk ikke hørt om noen jeg. Selv om det var nærme her også...

Torgeir Hauge sa...

Du hadde egentlig rett da, Liv Iren... for jeg var der overhodet ikke med noen blokk, jeg var der med mikrofon. Skrev ikke noen sak, men lagde radio! ;) Så del seieren med søstra di du. :)

Ingar T. Hauge sa...

Hurra for nedbetalt bro! Harald og jeg så det på NRK-nyhetene og jublet på ekte Monty Python-vis.

Johanne Pauline sa...

Høres ut som du hadde en travel, men fin helg ja. Det hadde eg og egentlig:) No e eg akkurat ferdig med mus.or-prøven.. Herlig!

Margrete sa...

Heey Torgeir! Plutseligt va eg innom bloggen din, kjekt å lesa om koss du har d!!! Her ska eg jammen komma igjen, legge deg herved t på min bloggliste:) KlemM