fredag, april 20, 2007

Something...

6 kommentarer:

Daniel sa...

Du så ikke oss og vi så ikke deg, ja det gikk forsåvidt opp i hopp det da. Forresten, så gikk prosjektet sinnsykt bra. Den siste konserten i går klokka 9 var nok kanskje den som gikk best ja.

Torgeir Hauge sa...

Ja, det var skikkelig kjipt at det kræsjet med disse to arrangementene. Av flere grunner: Skulle gjerne hatt dere Kongshaugfolk (og særlig Johanne) på konserten vår, og jeg skulle veldig gjerne likt å vært på deres også. Dessuten hadde vi store planer om å ha konserten vår delt mellom Seraf og Gospel Bergen. Dette ble det heller ikke noe av, siden både dirigent og musikere etc etc var opptatt på Haugen.

Konserten vår gikk ihvertfall greit den. Hørte deres også var bra! :)

totliii sa...

va du fornødde me konserten?!? snakkte me berit å lindbjørg idag å dei va kje så voldsomt blide egentligt...
eg syns jaffal d va kjekt. d ska vara sagt! va barra 3 av sangane eg ikkje konne. må jo vara fornødde då! Ü

oppdatering ja... eg tenkte på noge på veien him frå norkirken nå... men når eg logga på pc-en hadde eg glømt d ut. blir litt lite ti t sånt nå når facebook har tatt oppmerksomheten min. kati kjeme du deg på d forresten?

ska me ta ein is ein dag?

Torgeir Hauge sa...

Konserten ja.. vi var ikke helt fornøyde. Men jeg pleier ofte å tenke at så lenge publikum er fornøyd, så burde vi og være det. Og all tilbakemelding tydet i grunnen på det. Vi sleit med å høre oss selv - det var vel først og fremst det som var problemet.

Når det gjelder Facebook, så har jeg jo en del invitasjoner liggende der ja. Men har ikke for øyeblikket tenkt å henge meg på. Men fremtiden vil vel vise. ;)

Is er alltid godt, forresten! :)

totliii sa...

flotters!
då satse me på sol ein dag då! Ü

Johanne Pauline sa...

Å, eg sku så VELDIG gjerne vært på den konserten:( Æsj altså. Noen ganger kræsjer det. Men vår gikk jo heldigvis bra den og då. Du sku vært der ja! ;)