onsdag, september 12, 2007

Drømmen om Harry

I går fikk jeg endelig sett Harry Potter og Føniksordenen. Og du hendelse; For en film! Både jeg og min søster Reidun satte våre kjære igjen hjemme og koste oss med denne filmen, som vi hadde avtalt å se sammen allerede for et halvt år siden. Kjempekjekt!

I natt drømte jeg at jeg fløy! :)

5 kommentarer:

Daniel sa...

Du sku både drømme og opplevd i virkeligheten at du kunne fly, så kunne du fl til Oslo. Godt forslag.

Anonym sa...

Helt enig! Filmen var knall! Den desidert beste i rekken! Luna Lovegood er uten tvil favoritten!!

Anonym sa...

Filmen er bedre enn boka. Det er ikke ofte jeg sier det, men... slik er det. Boka er for lang og rotete, filmen er glimrende. :-)

Torgeir Hauge sa...

Det er første gang jeg faktisk digger en HP-film. De andre har vært helt ok altså, men bare som suplement til bøkene. Føniksordenen var nervpirrende, spennende, romantisk og morsom og den er regissert på en fantastisk måte. Kanskje har det noe med at skuespillerne er blitt mer voksne og? Jeg synes dessuten at de nye som er kommet til gjør en kjempejobb! :) Enig med Jarl om at Luna er en fantastisk figur! :)

Boka, som jo er den 5. i rekka, har jeg alltid sagt er den minst spennende til nå. Når jeg leste den satt jeg med følelsen av at her får vi mye viktig info som MÅ på plass før den store finalen i de to siste bøkene. Men som enkeltbok er den ikke veldig bra. Derfor er det interessant å se at filmen ender opp som min foreløbige favoritt. :)

Ingar T. Hauge sa...

Jeg deler veldig følelsen din når det gjelder filmene: Så langt har de ikke vært mer enn noenlunde godkjent (med unntak av andre filmen, hvor jeg ble meget skuffet), men denne filmen var jeg faktisk fornøyd med rett etter å ha sett den ferdig. Håper denne trenden fortsetter.

Og Luna Lovegood var utrolig herlig! Hadde aldri forestilt meg henne slik, men det er bra de han noen sære folk som ikke ser stereotypisk sære ut.