fredag, september 07, 2007

Å møte slekta

Nå er det allerede blitt fredag, og jeg har fremdeles ikke skrevet om forrige helgs begivenheter. Det var ikke en hvilken som helst helg, nemlig. Det var duket for slektstreff på Johanne sin side - og jeg var invitert. Jeg skulle møte slekta for første gang.

Det skulle vise seg å være kjekt det. Anledningen for turen til Jæren var at farmor Tora skulle feire sin 80-årsdag. Denne siden av slekta er ikke så stor, men med åpent hus, snitter og kaker så dukket det opp en del mennesker. Siden farmor er alvorlig syk, så var det fint for meg å få møte henne nå.

Etter denne bursdagsfesten ble det et mer uformelt slektstreff på andre siden. (Altså mor til Johanne sine søsken + et par generasjoner...). Her er det en betraktelig større gjeng, og praten gikk på kryss og tvers hele kvelden. Det var veldig koselig, og endelig har jeg fått mer kontroll på navn og ansikter. :)

Jeg ble litt overrasket over hvor slitsomt det faktisk var denne helga. Jeg var rett og slett utkjørt når kveldene kom. I huset hvor Johanne og jeg bodde var det to franske buldogger. Fantastiske hunder - også så kosesyke at det var godt gjort. :) Vi bodde veldig godt her.

I alt en deilig helg. Er godt å være litt på "ferie" sammen med kjæresten!

Denne uka har det gått i lange dager på jobb, med opplæring i Medie Manager. Greit det, men jeg merker det er slitsomt å være på jobb i ti timer og å ikke være ferdig før midnatt.

3 kommentarer:

Johanne Pauline sa...

Du fikk egentlig litt lyst på bulldog du?! Eller? De likte ihvertfall deg godt.
Uansett, det var en fin helg det der. Håper ikkje du tok helt skrekken av slekten min!!

Torgeir Hauge sa...

De hundene var virkelig noe for seg selv! :) Men eeeeegentlig vil jeg jo ha en litt større hund enn de to småtassene der! ;)

Det var en kjempehelg! Tok overhodet ikke skrekken, kjære! Det var morsomt, lærerikt og spennende. :)

Vibeke sa...

virke som ei koselig helg detta! :)