lørdag, juni 14, 2008

Travle tider

Det går stort sett i ett for tida. Mye jobb, i tillegg til flytte-forberedelser og slikt. Nå i helga er jeg imidlertid hjemme fra jobb med en vond fot.

Noen ting har likevel brutt med hverdagsmønsteret, som kan være greit å nevne. På mandag var jeg og Johanne på Festplassen og støttet opp om arrangementet "Ja til ekteskapet". Mange gode taler og et klart budskap. Det var en god del folk der, men været var fælt, så vi gikk hjem før det var slutt.

Samme dag jogget vi, og i etterkant har jeg altså hatt så vondt i foten at jeg til tider ikke har klart å stå på den. Så fredag til søndag ble det selvmelding på jobben, og så skal jeg til lege på onsdag. Får se om han finner ut noe.

Denne helga er kjempetravel for Johanne. I morgen skal koret hun er med i ha konsert, så det er mye finpuss der. I tillegg jobber hun på sykehjemmet. Jeg prøver å bruke tida til å pakke og rydde. Så får vi prøve å utnytte tida vi kan sammen.

På torsdag overtar jeg leiligheten på Gyldenpris. Skal ta noen bilder da, slik at dere får se. Og så nærmer det seg hjemreise for mamma og pappa. Det blir veldig kjekt. Og samtidig kommer Harald, Hanne og Margrethe til Bergen. De har jeg ikke sett på over et år!

1 kommentar:

Martha Berit sa...

Skal prøve å love sjerpings på bloggen min! Men du veit meg :P gler meg til å besøke deg og johanne i dei nye leilighetene dokkas:)