mandag, januar 19, 2009

Nytt år, nytt liv

Jeg tror alle har forståelse for at det har blitt lite blogging på meg den siste tiden. Men det er kjekt at folk savner nye poster så mye at de begynner å etterlyse de i kommentar-feltet. Med hardt kjør på jobben i desember, bryllupsplanlegging og
-gjennomføring, bryllupsreise og så hverdagsinnkjøring så har det vært mye å bruke tida på. Det har altså vært nok av ting å skrive om - men altfor liten tid til å gjøre det.

La meg begynne med det viktigste: Bryllupet var perfekt! Når jeg tenker tilbake på dagen er det faktisk ingenting jeg tenker vi skulle gjort annerledes. Gjestene ville kanskje funnet noe å sette fingeren på, men det viktigste er vel at jeg og Johanne er fornøyd? :) Flott dag, fantastisk nydelig brud, flott fest, utrolig mye folk, nydelig mat, kjekk underholdning og det gavebordet! Og i forrige uke fikk Johanne brevet fra byråkratene: Navnet hennes er nå Johanne Pauline Hauge. Gøy! :)

Mange har lurt på hvor vi skulle på bryllupsreise. Vi ville ikke si noe... ikke fordi vi var "redd" for andre mennesker, men det er litt deilig å reise ut i verden, uten at noen vet hvor du er. Reisemålet var ikke så spesielt, men helt ideelt for oss. Vi var på Gran Canaria, og bodde på Sunprime Atlantic View Suites & Spa. Nydelig hotell, med masse tilbud og aktiviteter. Fint vær hadde vi også.

I forrige uke måtte vi prøve å komme tilbake til hverdagsmodus. Johanne hadde obligatorisk uke på NLA, og jeg måtte sette meg inn i nye rutiner og lese de tusen mailene som var kommet mens jeg hadde ferie. Nå skal jeg forresten begynne 50% i ny stilling i TV 2. Jeg fortsetter i 50% som Media Manager, men skal også inn 50% som TK - Teknisk kvalitetskontroll. Blir greit med litt variasjon i arbeidsoppgavene.

I tillegg til skole og jobb har vi brukt utrolig mye tid og krefter på å få leiligheten i orden også. Johanne sitt flyttelass pluss alle bryllupsgavene gjorde at vi ikke hadde noe gulvplass igjen. Har vært slitsomt, men også gøy, og nå begynner vi å komme på plass. Vi har både fått lånt og kjøpt de møblene vi trenger, og skal snart få byttet de tingene vi fikk dobbelt av til bryllupet.

"Ja, hvordan er det å være gift da?" spør mange. Det er liksom et obligatorisk spørsmål, det. Når man får det samme spørsmålet om og om igjen kan kanskje svarene bli litt mindre entusiastisk etter hvert også. Men derfor skal jeg si dere en ting her og nå: Det er flott å være gift! Vi har én base, en husholdning, et liv sammen. Når vi er trøtte om kvelden kan vi bare gå og legge oss - og slippe å følge den ene hjem. Når vi våkner om morgenen er den andre der. Vi slipper rett og slett å bruke masse tid på å vente på den andre.

Det er bare så bra dette! 2009 har starta bra, og blir nok et spennende år. Jeg kjenner at jeg gleder meg.

Vi har ikke fått bildene fra bryllupet enda,
så det av oss på kirketrappa har jeg rappa fra Lene sin blogg.

3 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

hei! Jeg vil bare si gratulerer så mye:-) dere så veldig lykkelig ut på det bildet, og det er dere nok også:-) håper jeg får se dere snart. Synes dere kan invitere på spillekveld eller noe i den "ny-innflyttede" leiligheten;-)

Anonym sa...

GRATULERER TORGEIR!! Ny ektefelle, ny jobb, nytt liv, ny sivilstatus... etc osv! har du beholdt noe av det gamle?! Du kan slappe av. Jeg skal ikke spørre om hvordan det er å være gift. for det første vet jeg hvor kjedelig det er med sånne trivielle høflighetsspørsmål. for det andre interesserer det meg overhodet ikke. jeg kommer aldri til å få vite hvordan den følelsen er likevel. hehe! Hva gikk det store gavekortet ut på? Men igjen, grattis! Vel fortjent! :D

YVVE og CHRIS sa...

Gratulerer så mye:) Tenk at nå er du gift. Flotte dere var på bryllupsdagen! Jeg skal heller ikke spørre deg om hvordan det er å være gift..hehe..for jeg tror jeg vet svaret.. Det er deilig å være gift!( Det meste av tida jaffal;) ) Nok om det! Nyt livet som nygift!