torsdag, april 20, 2006

Påsketur til Røros

Vel tilbake i Ramstein har flere nå etterlyst bilder og små-referat fra påsken min, som jeg tilbragte i kalde nord, i et land kjent under navnet Norge. Hele 10 dager med familie og venner - ja det gjorde godt!

Det å komme seg hjem med SAS Braathens var jo et kunststykke i seg selv, da streiken gjorde at flyavganger ble stengt av for et godt ord. Likevel; jeg var heldig! Etter litt om og men, fikk jeg booket meg over på et fly som skulle til København, i stedet for til Oslo. For fra Køben viste jeg flyene gikk til Bergen som normalt, i motsetning til avganger fra vår egen hovedstad. Natt til lørdag, med siste fly landet jeg derfor på Flesland, hvor lillebror Ingar hentet meg med nyerobret sertifikat. Ikke værst!

De første dagene tilbragte jeg med venner og familie, og fikk meg en tur på gudstjeneste i Norkirken, samt påskemåltid hjemme på Bedehuset. Begge deler var flott, og hjalp meg med å sette fokus på påskens egentlige budskap. Dette har, i motsetning til julebudskapet, en tendens til å gli ut i ski, snø og kvikklunsj, noe som egentlig er litt merkelig med tanke på viktigheten for hele kristentroens fundament som faktisk ligger i disse beretningene.

Onsdag drog mamma, pappa, Reidun, Kristian, Benjamin, Ingar og jeg med fly og tog til Rørsos, hvor Harald og Hanne tok imot oss, midt i forberedelsene til lille Margrethes dåp. Sammen hadde vi flere fantastiske dager, med flott vær, god mat og sosialt samvær. Å få så mange dager sammen med nevø og niese var også veldig koselig, om enn litt slitsomt.

Som mamma bemerket i ettertid, så var kanskje dette siste gangen vi var samlet hele familien før hun og pappa reiser til Japan igjen for en toårsperiode til sommeren. Litt trist tanke, men likevel; En minnesrik og flott samling var det jo.

(Bildene er forøvrig "rappet" fra lillebror Ingar...)

2 kommentarer:

Ingar T. Hauge sa...

Fine bilder, får en si...:-p

Liv Iren og Håkon sa...

Er det ikke bra at jeg risikerte livet mitt for at du skulle kunne komme deg trygt hjem til Ask ved å "prøvekjøre" med Ingar??

Det virker som om du hadde en koslig påske iallefall! Mye shopping har jeg hørt. ;)