søndag, mai 07, 2006

De siste ukene

Jeg har de siste ukene fått noen reaksjoner på lav aktivitet på bloggen min. Vel, det stemmer jo det, men rett og slett av den enkle grunn at det ikke har skjedd noe å skrive hjem om.

Jeg har de siste ukene vært på NATO-øvelsen Steadfast Jackpot i Stavanger. Etter å ha kjørt 1500 km opp hit fra Ramstein, viste det seg at arbeidsoppgavene mine var minimale. TIDLIG hver morgen kjører jeg og henter brigader Hannestad på hotellet hans, og kjører han ut til Ulsnes, hvor øvelsen finner sted. Sent på kvelden kjører jeg ham tilbake til hotellet igjen... og dett var dett.

Så dagene har stort sett gått med til lesing. Har lest nesten 4 bøker mens jeg har vært her, og etterhvert kom jo sola også - og det hjalp godt å få sitte i solveggen og lese i stedet for inne i en kald storstue. Jeg har oppdaget en "ny" forfatter, nemlig journalisten Tom Egeland. Til nå har jeg lest to av bøkene hans; Ulvenatten og Åndebrettet, og jeg er rett og slett hekta! Genren er krim med elementer av grøsser inni mellom. Anbefales på det sterkeste. Jeg skal ihvertfall lese mer av ham.

På onsdag kjører jeg til Kristiansand, og håper å treffe gamle venner der. Torsdag tar jeg båten over til Danmark, og kjører videre til Kiel for nok en overnatting. Ramstein ankommer jeg dermed på min egen bursdag, fredag 12. mai! :) Chiao!

10 kommentarer:

Anonym sa...

hmmm, er ikke hvem du kjører og hvor du kjører vedkommende konfidensiell informasjon...
Bare spør...

Anonym sa...

Egeland er ikke dum han. Du må lese "Sirkelens ende", i disse daVinci-kodetider er den et must. Han håndterer "Hellig blod, hellig gral"-stoffet med atskillig mer vidd og visdom enn en viss Mr. Brown gjør det...

Enig i at "Åndebrettet" er fiffig.

Ingar T. Hauge sa...

Kanskje jeg skal prøve meg litt på krimsjangeren igjen snart, er lenge siden nå. Har som kjent aldri vært min favorittsjanger, men men...nå da jeg er ferdig å lese om Livingstone tenker jeg å gi meg i kast med musikkteorien som må læres før høsten.

Sveinung sa...

Høres egentlig bra ut, Torgeir. Masse fritid, litt for kort tid til at du kan besøke folk i Bergen kanskje(Hvis du hadde ønsket det), men du får håpe på du treffer folk i Kr.sand! ;-)
Vi snakkes, skuffende at du ikke kan komme i konfirmasjonen min da! Hehe - neida, kødder :P
Uansett, Snakkes nok om ikke så lenge!

Torgeir Hauge sa...

Jarl: Det er ikke klassifisert informasjon nei... NATO Unclassified, står det på papirene mine! ;)

Og Harald: Ja, Sirkelens ende står for tur nå.

Til slutt; Sveinung: Ja, det var dumt jeg akkurat ikke fikk med meg konfen din. Men du må ha en god dag likevel da! :)

Liv Iren og Håkon sa...

Jeg er litt glad i den typen bøker selv.. Det blir mye kjøring på deg.. Har du ingen planer for dagen din altså? Du blir jo gammel, mann. Nesten halvveis til 50!

totliii sa...

grei ut om reportasje

totliii sa...

grattlalera på dagen sin!

Anonym sa...

Gratulerer gode deg!
Klin og klem (tjihi)

Torgeir Hauge sa...

KLIN og klem, Turid??? La meg få minne deg på at du er lykkelig forelska og har nettop fått deg type! :P hehe...

Forøvrig; Takk for ALLE mld på dagen i går! Ble jo rent oversvømt! ;)