fredag, juni 29, 2007

Det største humbug!


SAS Braathens er i disse dager i gang med sin nye kampanje, med slagordet "Vi relanserer service". For å si det rett ut: For noe drit!

Etter min mening er det nettopp SAS som på 90-tallet stod for nedjusteringen av servicenivået i Norge. Etter min mening har de konsekvent og systematisk fjernet den ene servicerelaterte goden etter den andre.

Først fjernet de mat på innenlandsflygninger. Så fjernet de til og med den gratis kaffen. Betjente innsjekkingsskranker er noe en kan se langt etter på norske flyplasser. Og jeg har ikke tall på hvor mange gretne SAS-annsatte jeg har møtt på Flesland gjennom både jobb og på privaten.

Nei, æsj altså! Hele kampanjen er bare provoserende, spør du meg. De kan da virkelig ikke ta æren for å gjeninnføre noe de selv avskaffet. Det er jo overhodet ikke noe å være stolt over...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du mange BEKJENTE innsjekkingsskranker altså? Jaja, du er nå så bereist og kjenner så mange... Ellers er jeg enig: Ja til kaffi!!!

Torgeir Hauge sa...

Ops... sorry! Tenker du lo godt nå ja. Feilen er rettet... så det så!

Ingar T. Hauge sa...

I år merker jeg store forskjeller på de SAS-ansatte på Flesland, så jeg vet etterhvert hvem jeg skal gå til (hvis jeg kan velge vel å merke). I dag hadde jeg ei veldig velvillig svensk ansatt, mens noen av bergensdamene er bare fæle å ha med å gjøre...

Anonym sa...

Du glemte å ta vekk at SA kutta og us Euro Bonus på innenlands reiser. Svensker og dansker sitter der med gullkorta sine, mens vi i norge(som faktisk HAR store avstander) sitter der med ussle 5000 poeng.. BLÆH!

Unknown sa...

Makan til uvitende og dumme kommentarer er det lenge siden jeg har sett noe sted. Men det viser vel bare at det er de som flyr minst og vet minst om luftfart skal synse mest...
1. Norske myndigheter la ned forbud om bonuspoeng på innenlandsreiser for å styre Norwegians konkurransevne. SAS vil meget gjerne gi EB poeng innenlands, men får altså ikke lov.
2. Vi som fly mye etterlyser innsjekkingsautomater. Norwegian har endelig åpnet de første på OSL. Mange automater = lite kø = flott service.
3. Kaffe, te og frokost ER gratis hos SAS i Norge. Slutt å klage.