fredag, juni 29, 2007

Det største humbug!


SAS Braathens er i disse dager i gang med sin nye kampanje, med slagordet "Vi relanserer service". For å si det rett ut: For noe drit!

Etter min mening er det nettopp SAS som på 90-tallet stod for nedjusteringen av servicenivået i Norge. Etter min mening har de konsekvent og systematisk fjernet den ene servicerelaterte goden etter den andre.

Først fjernet de mat på innenlandsflygninger. Så fjernet de til og med den gratis kaffen. Betjente innsjekkingsskranker er noe en kan se langt etter på norske flyplasser. Og jeg har ikke tall på hvor mange gretne SAS-annsatte jeg har møtt på Flesland gjennom både jobb og på privaten.

Nei, æsj altså! Hele kampanjen er bare provoserende, spør du meg. De kan da virkelig ikke ta æren for å gjeninnføre noe de selv avskaffet. Det er jo overhodet ikke noe å være stolt over...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du mange BEKJENTE innsjekkingsskranker altså? Jaja, du er nå så bereist og kjenner så mange... Ellers er jeg enig: Ja til kaffi!!!

Torgeir Hauge sa...

Ops... sorry! Tenker du lo godt nå ja. Feilen er rettet... så det så!

Ingar T. Hauge sa...

I år merker jeg store forskjeller på de SAS-ansatte på Flesland, så jeg vet etterhvert hvem jeg skal gå til (hvis jeg kan velge vel å merke). I dag hadde jeg ei veldig velvillig svensk ansatt, mens noen av bergensdamene er bare fæle å ha med å gjøre...

Anonym sa...

Du glemte å ta vekk at SA kutta og us Euro Bonus på innenlands reiser. Svensker og dansker sitter der med gullkorta sine, mens vi i norge(som faktisk HAR store avstander) sitter der med ussle 5000 poeng.. BLÆH!

Unknown sa...

Makan til uvitende og dumme kommentarer er det lenge siden jeg har sett noe sted. Men det viser vel bare at det er de som flyr minst og vet minst om luftfart skal synse mest...
1. Norske myndigheter la ned forbud om bonuspoeng på innenlandsreiser for å styre Norwegians konkurransevne. SAS vil meget gjerne gi EB poeng innenlands, men får altså ikke lov.
2. Vi som fly mye etterlyser innsjekkingsautomater. Norwegian har endelig åpnet de første på OSL. Mange automater = lite kø = flott service.
3. Kaffe, te og frokost ER gratis hos SAS i Norge. Slutt å klage.

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室