mandag, juni 11, 2007

Varmt og sjuk - dårlig kombinasjon.

I helga som gikk ble jeg slått ut av en skikkelig air condition-forkjølelse. Jobb på lørdag kunne jeg bare glemme. Og det å være syk på tidenes varmeste junidag er ikke bare-bare. Men like fort som jeg var blitt syk, like fort gikk det over til en overlevelig forkjølelse.

Ingar kom hjem på lørdag, og med seg hadde han sin Nintendo Wii. Det er litt av en spillkonsoll. Vi hadde det utrolig gøy med deg på søndag.

Johanne har merket presset mot eksamen i hovedinstrument, og dro derfor tilbake til Kongshaug på lørdag. Mens hun var hjemme passet vi på hennes tantebarn, Sofie og Paul. Skjønne unger, men jeg var jo ganske passiv fordi jeg var syk.

På søndag var jeg bedre, og på kvelden dro jeg og Ingar på konsert med det lokale ungdomskoret Kansha. Det er nå et pikekor, med rundt 10 sangere. De gjorde en god jobb, og har blitt mye bedre siden jeg var ansvarlig for koret for 2-3 år siden. Men det skulle vel ikke overraske noen! ;)

7 kommentarer:

Liv Iren og Håkon sa...

det bringer tilbake gode minner når Britt Ingunn drar en "Torgeir-oppvarming" i ny og ne! :) "Hee, haa, hii"

takk for at dere kom:) god bedring

Johanne Pauline sa...

Hee, haa, hi?! Det e jo en sånn kongshaug-sang! Med dans til!

Torgeir Hauge sa...

Det e meir sånn "HE-E!! HA-A!! HI-I!" som ropes ut. Brukte det for å trene disse fisefine jentene å bruke magen når de sang. Få ut energi og kraft. :) Så mye dans til var det ikke, Johanne! ;)

Nå er jeg forresten frisk igjen. Bare litt forkjølt i nesa og halsen, men ikke noe å snakke om. :)

Johanne Pauline sa...

Ok då!!

Fint at du e frisk igjen:)

Liv Iren og Håkon sa...

fisefine!!?? ppssst!!

Torgeir Hauge sa...

Selvsagt ikke DUUUU, Liv Iren! :P ;)

Liv Iren og Håkon sa...

TAKK!